13:00

IF Brommapojkarna 15

Referat: Bro IK - IF Brommapojkarna 15

Hej,

Vi startade bra och ledde med 1-0 efter första perioden. Lite sämre spel i andra och tredje perioden. Bro gick upp till 5-1 ledning innan vi reducerade till slutresultatet 5-2. Lite för lite passningsspel, även om det finns stunder då det ser ganska bra ut. Bro kom runt på kanterna och vi fick inte riktigt bort bollen i försvaret. Flera ganska billiga baklängesmål för oss, men Bro gjorde också några riktiga snygga anfall som blev till mål.

Stark debut av Valerii (Valle) i vårt lag. Han är verkligen en förstärkning för vårt lag! Vi passar på att säga välkommen till Valle och hans familj.

Calle gjorde flera monster-räddningar i målet idag och fick ("som vanligt") gröna kortet.

Bra kämpat av alla 12 killar och matchen jag tycker inte matchen var så ojämn. Jag får ibland frågan "varför spelar vi ens Medel". Det är klart att det inte är så kul att förlora mkt, men det är bra träning att spela mot bra motstånd. När vi började säsongen var vi dessutom 3-4 spelare till och vi behövde fler matcher. Innan sommaren återstår nu 4 st Lätt-matcher och det kan vara svårt det också.